Brilltax Kft. - Könyvelés, adótanácsadás Budapesten és Miskolcon

Facebook

Kapcsolat

Könyvelőiroda üzemeltető:
Brilltax Kft.
Iroda:
 
3525 Miskolc, Szemere utca 4

1037 Budapest, Zay utca 24

Telefon:
+36/70-674-3071

E-mail:
info@brilltax.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 17.00

Adótraffipax 2017.11.hó

2017.11.16.

Adótraffipax 2017.11.hó

Várható ellenőrzések

ÉSZAK-BUDAPEST
Fokozott ellenőrzések az adventi vásárokon
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának ellenőrei 2017. november 20-tól fokozottan ellenőrzik a fővárosi adventi vásárokon és kitelepüléseken (pl. fenyőfa árusítás) a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, az online pénztárgépek használatát és az áruk eredetét.
A NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a 43. héttől kezdődően négy héten keresztül a belváros területén működő masszázsszalonokban végeznek ellenőrzéseket. Az operatív ellenőrzésekkor elsősorban az online pénztárgépek megfelelő használatát, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják a revizorok.
BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE
Novemberi ellenőrzések Borsodban
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának ellenőrei november 13. és 27. között ellenőrizni fogják, hogy az adózók elvégezték-e a pénztárgépük éves felülvizsgálatát, illetve vizsgálni fogják a szünetelést bejelentő adózókat is. Az ellenőrzések azokat is érinthetik, akiknél az üzembe helyezett online pénztárgép 2017-ben nem küldött forgalmi adatot.
Virágárusok ellenőrzése Borsodban
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai október 25. és november 1. között fokozottan ellenőrzik Mindenszentekhez kapcsolódóan a virág kis- és nagykereskedőket, koszorúkészítőket, virágárusokat. Az ellenőrök a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét vizsgálják.
További megyék ellenőrzései
https://nav.gov.hu/nav/adotraffipax
vissza